lørdag 28. november 2009

Første skitur i Øyerfjellet!


Mamma og jeg gikk en liten tur rundt hafjelltoppen idag. D var kjempefine løyper, jeg løp som en gal, d var kjempemoro! Nå skal vi gjøre siste treningsrunde før utstillingen imorra. Frank, amy og annabell kommer å henter meg kl 06.30, også skal jeg være m de hele dagen på lillestrøm!

6 kommentarer:

Henning og Anne-Marit Svanskov sa...

Hei. hvordan går det med dere. vi får prøve å møtes på nyåret. kanskje på en prøve.

Birk sa...

Hei Henning. Alt bra her, skiløypene er på topp så blir mye fjellet fremover. Si i fra om dere vil ta turen - har jo en god del utleieleiligheter så kan ordne gode priser til dere. Så får dere ta med ski og bli med opp på øyerfjellet. Birk er en reser i fjellet - men han har jo ikke så mye å dra på så da blir han vel raskere til beins. Frank nevnte noe om at du hadde noe forforslag - vi har akkurat bytta IGJEN, så får vi se da. Vi snakkes!

Henning og Anne-Marit Svanskov sa...

Hei. det hørtes koselig ut. Det som kan være lurt er kylling kjøtt. Kylling og fisk er det de klarer å hente mest ut av. men ellers så tror jeg det bare er å prøve noe nytt. vi bruker hils preformens, og gir han mat en gang om dagen.

Henning og Anne-Marit Svanskov sa...

Hva veier Birk forresten? Storm veier 27kg

Birk sa...

Han veier rundt 23-24 kg, men nå tror jeg faktisk han klarer å legge på seg litt. Litt over en måned på Appetitt Ekstrem, så vi fortsetter på dette fremover og supplerer med vom når vi har vært på fjellet/løpt mye, så tror det er håp. Men så lenge han har frisk pels og er en blid og glad gutt tar jeg det rimelig med ro.

Henning og Anne-Marit Svanskov sa...

Du sier noe der. Humør og form er det viktigste. Hvis han hadde vært farlig tynn, så hadde dere nok merket det på han. Bra å høre at dere har funnet noe. Jeg har lyst til å prøve storm på en jaktprøve før han er to år, har dere lyst til å være med? Foresten ikke ta hd bilder av han før han har passert to år.